En dag i København med tid til fordybelse ind i de tre lag af seksualitet og eksistens som de defineres af Neel Fasting i Vækstcentertantra’en.

De fleste af os kender nok til at vi fra tid til anden bliver taget af vores instinkter, eller drevet af emotionerne, eller hvirvlet rundt fra den ene tankestrøm til den anden.

Et gammelt indisk billede symboliserer det som tre lag: Det sorte, instinktive, det røde, emotionelle og det hvide, den vågne bevidsthed.

De kan alle optræde i en ubevidst form, og i en mere bevidst form. Når de optræder ubevidst i vores liv, driver de rundt med os og koster tid, energi og ressourcer. Når de rummes af bevidstheden, er de en evig kilde til styrke, energi og klarhed.

Så vi bruger en fordybelsesdag til at gå på opdagelse i disse tre lag og ser om noget af den energi vi bruger på at være taget af dem kan blive stillet til rådighed for os når vi får kastet lidt lys og bevidsthed på dem.

Dagen vil være en blanding af kropslige øvelser, øvelser med energistrømme, udveksling og mere meditative øvelser.

Det er både for par og singler, og som altid handler det om individuelt, indre arbejde. Rummet er tryg og sobert, alt vil foregå fuldt påklædt og du ville ikke komme til at lave øvelser med fremmede.

Der vil være ca en times frokost pause, vi sørger for te, men madpakke skal du selv have med (eller benytte et at spisestederne i området).

København

Tid: 28/10 kl 11-18

Sted: Gotved instituttet, Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg C

Pris: Lukket for tilmelding!!! Early bird, inden 15/9, kr.525/person. Derefter kr.650/person. Tilmelding senest 13/10 2018.

Tilmelding: Send mail til mail@balanceretliv.dk for tilmelding og betalingsoplysninger.