KOM UD AF DIT HOVED OG NED I KROPPEN

– danse tid for kvinder.

– Forestil dig at alle dine celler bliver bevæget til pulserende livfuldhed.

– Forestil dig et trygt rum sammen med andre kvinder der også har lyst til at give sig selv omsorg og finde det nydende i bevægelse.

– Jeg medbringer min fineste musik og mine favorit moves – det kan kun blive meget meget dejligt.

– Alle er hjertelig velkommen, der kræves ingen danseerfaring, bare lyst til sammen at udforske b.la. det utæmmede og det sødmefulde, den vitale vågenhed og det bløde hengivenhed.

Jeg glæder mig til at danse med dig!

Pris: 150 kr (Studerende 100 kr) pr gang (Tilmeld dig alle tre formiddage og betal KUN 300 kr)

Sted: Sat Nam Yogayoga, Wildersplads 9c, 1401 Christianshavn.

Tilmelding: e-mail til: mail@maria-rose.dk

 

Endelig tilmelding sker, når du har overført gebyret, til mig, evt på mobilepay (tlf: 61441828). Hvis du af en eller anden grund, ikke har mulighed for at overfører, finder vi en anden løsning;)

Formiddagens rytme:

I vil blive guidet gennem en blød opvarmning, hvor vi vækker hele kroppen fra yderst til inderst, top til tå, smører kroppens led, lidt fri dans, øvelse i cirkel og afsluttende med en afspænding.

Spørgsmål, skriv endelig til mig på: mail@maria-rose.dk

Aller kærligst Maria Rose

“Det var smukt at følge min krop folde sig ud i dansen med hjælp fra dine nænsomhed, elegante og næsten ordløse instruktioner. Jeg kørte hjem med celler, der summede af nærvær, liv og nysgerrighed på hvad min krop kan finde ved at danse. Det er ret spændende og indimellem udfordrende at være på rejse med min krop. Tak fordi du bød mig ind i dit trygge rum og bød op til dans – min verden er forandret!”

(Marie, Kbh)

“Det, jeg tog med mig, var:

En fornyet forståelse for og følelse af min egen krop. – En sjældent mærket kontakt til andre kroppe. – En følelse af total sammensmeltning/symbiose. Både indeni mig selv og i rummet, mellem mennesker, musik, gulv, luft. – En ny danseglæde. – Blødhed i min krop. – Kærlighed til mig selv.- Kærlighed til livet. – Ro.- Stor glæde at sove på – og vågne med dagen efter.- En genforening med mine bløde sider, mine svajende bevægelser.- Løssluppenhed/Frigjorthed.- En dejlig stemme (helt seriøst! Min stemme var mega lækker og blød og smørret efter danseaftenen:) – Balance – bl.a. imellem vildskab og ro. – Et let smil”.

Julie (Århus)