Om balanceret Liv

Balanceret Liv er dedikeret til at hjælpe med at bringe harmoni og balance ind i hverdagen. Med udgangspunkt i den vestlige videnskabs landvindinger inden for hjerneforskning, stressforskning og forståelse af kroppens og psykens univers, og med respekt for og inspiration fra østens viden om meditation, yoga og helbred, sammensætter vi kurser og forløb der hjælper mennesker til blidt at vende sig mod, og vende hjem til, en mere naturlig, afspændt værensform.

Vi følger løbende med i udviklingen, gennem bla. Mind and Life, og folk som Jon Kabat-Zinn, Daniel Goleman, Ken Wilber, Brene Brown virke, samt yoga og kropsinstitutter, uddannelser og udgivelser.

Socialt engagement

Balanceret Liv donerer hvert år en del af sit overskud til organisationer der hjælper de mest udsatte til selvhjælp. I år giver vi bla. til  SOS Børnebyerne.

SØREN MUNK

Søren Munk er uddannet civil ingeniør og psykoterapeut. Desuden har han i 16 år på kloster i Nepal, uddannet sig i Tibetansk Buddhistisk filosofi og meditation.

De seneste 7 år har han fulgt Jes Bertelsens undervsining på Vækstcenteret, læs evt mere på soren-munk.dk

 

MARIA ROSE DYBVAD

Maria Rose er uddannet afspændingspædagog (psykomotorisk terapeut). Hun har en meget kropslig og blid tilgang til de mennesker hun arbejder med. Hun har fokus på at finde ressourcer og hente dem hjem, kropsligt og mentalt forståeligt.

Hun er også uddannet Yoga-lærer og danser og bruger blid yoga og bløde cirkelbevægelser i kroppen som en måde at finde ro, lyst og livfuldhed i krop og sind. Og så har hun, som en selvfølge igennem alt sit arbejde, et fokus på åndedrættet som er en nøgle når det handler om nærvær og afspænding og liv i kroppen.

Maria Rose lever på Vækstcenteret og har fulgt undervisningen af Jes Bertelsen siden 2006. Læs mere om Maria på maria-rose.dk