En Tantrisk indstilling til seksualitet, emotioner og bevidsthed.

Tre åbne aftner hvor vi vil undersøge hvordan man tantrisk kan arbejde med 3 niveauer af de kræfter, som styrer os mennesker – nemlig seksualitet og instinkt – aggression og overlevelseskræfter – og ubevidstheden. Referencerammen er vækstcentertantraen som det undervises på Vækstcenteret og af Neel Fasting.

Arrangementet er for par og singler der har lyst til at åbne op for et Tantrisk perspektiv, som en polaritet mellem dig og din partner, eller som en frugtbar indre proces. I Tantra er vi med det hele som det er og bruger det som vitaliserende energi, til åbenhed i hjertet og til at vågne lidt mere op. Aftnerne vil bestå af en blanding af teoretisk gennemgang og udveksling, og bevægelse og meditative øvelser.

Seksualitet kan være en boblende livsbekræftende energi. Eller måske er den sovende, lukket ned af skyld og skam. Den har sit eget liv, gennemstrømmende alle mennesker, og er den kraft der har skabt alt levende.

Og på samme måde med aggression og overlevelseskrafterne. Måske fortrænger vi dem, måske spiller vi dem bevidstløst ud igen og igen i alt for velkendte roller. De er i os alle og er en evig kilde til emotioner, handling og skæbne.

Er du nysgerrig på hvordan man i visdomstraditionerne har arbejdet med de kræfter, syntiseret fra hinduismen og buddhismen, gennem Vækstcenterets pædagogik til en moderne, virkningsfuld form, så kom og vær med!!

3 Aftener i København

Tid: 27/9, 25/10 og 22/11, kl.19 – 21

Sted: NOR, Hejrevej 30, 3.sal, 2400 København NV

3 Aftener i Århus

Tid: 14/9, 18/10 og 16/11, kl.19 – 21

Sted: ManuVision Huset, Mejlgade 28, over gården, 1. sal, 8000 Aarhus

 

Pris: Kr.200 pr aften, kr.500 for alle tre. Man kan godt deltage kun enkelte aftener. (Bemærk, reduceret pris da det er et pilot projekt).

Tilmelding: Send mail til mail@balanceretliv.dk

Undervisere: Maria Rose Dybvad og Søren Munk

Søren Munk – civilingeniør, psykoterapeut og uddannet i Tibetansk Buddhistisk filosofi og meditation på Pullahariklostret i Nepal. Maria Rose Dybvad –  danser, psykomotoriks terapeut og yogalærer. Vi bor omkring Vækstcenteret og har fulgt Neel gennem hhv 10 år og 7 år, på kurser for kvinder, parkurser, singlekurser, internatkurser og gennem supervision. Se mere på BalanceretLiv.dk